Hemstäd

Få tjänster är så eftertraktade och uppskattade idag som hemstädning. I Danderyd är andelen hushåll som anlitar städhjälp förmodligen högre än för i resten av landet och det gör förstås konkurrensen mellan de olika städbolagen något hårdare. Detta är en bra sak för dig som bor här för när konkurrensen hårdnar brukar man kunna få mer för sina pengar.

Vi håller oss konkurrenskraftiga på marknaden genom att dels erbjuda högkvalitativa städtjänster med det där lilla extra som gör den stora skillnaden, och dels genom att erbjuda ett brett utbud av extratjänster. Alla lever vi med mer eller mindre stress i vardagen och som den servicefokuserade firma vi är ser vi det som en av våra huvudsakliga uppgifter att minimera din stress genom att se till de behov som finns i ditt hushåll - alltid enligt överenskommelse förstås.

Hushållsnära tjänster

Förutom städservice så erbjuder vi oss att sköta även andra delar av ditt hushålls sysslor. Vi kan t ex åta oss att:

  • Handla in veckans hushållsvaror
  • Klippa din gräsmatta och andra enklare trädgårdsuppgifter
  • Stryka kläder
  • Putsa fönster
  • Flyttstädning samt andra flyttrelaterade uppgifter såsom packning, uppackning och montering av möbler m.m.

Vi är välvilligt inställda och kan åta oss uppgifter av många olika slag. Du betalar per timme.

Kontorsstäd

Kontorsstäd bygger, liksom andra typer av städuppdrag, på förtroende och förtroende är inte något man får utan något man förtjänar. Vi börjar med att fokusera på god kommunikation och fördelaktiga villkor och sedan låter vi våra resultat tala för oss. Den kontorsstädning som vi erbjuder i Danderyd är både kostnadseffektiv och miljövänlig och det är du som bestämmer vilka tider vi ska komma över och städa på.

Vårt mål när det gäller alla våra städtjänster, oavsett om beställaren är privatperson eller ansvarig för ett företag, är att inte synas, men heller aldrig saknas. Vi är din hjälpande hand där du behöver den som mest, utan att uppta din dyrbara tid.