Städrutin

Vår städrutin anpassas efter varje unikt städuppdrag i Danderyd. Vi följer en strikt arbetsrutin som garanterar effektiv städning av hög kvalitet - inget lämnas åt slumpen. Tack vare uppföljning av varje genomfört städuppdrag så lämnas inget utrymme för slarv eller misstag - våra städtjänster kommer med 100-procentig nöjdhetsgaranti.

Kommunikation

Vi är övertygade om att god kommunikation är a och o för ett framgångsrikt utbyte av varor och tjänster. När du anlitar oss för återkommande städuppdrag så får du en kontaktperson som du kan sköta all kommunikation med. Vi har stor respekt för såväl din tid som dina utrymmen och - framför allt - din integritet. Vid minsta tveksamhet önskar vi att du hör av dig till oss så att eventuella oklarheter kan redas ut i ett tidigt skede. Våra hushållstjänster i Danderyd är framtagna för att göra ditt liv och din vardag lite bättre och för att åstadkomma detta är dina åsikter värdefulla.

Vi har allt som behövs

Olika städfirmor jobbar på olika vis. Vissa kräver att kunden själv har alla städredskap och -produkter hemma och dyker bara upp för att städa med de medel som finns. Så arbetar inte vi. När du väljer att låta oss sköta städningen av ditt hem eller din kontorslokal; alternativt sköta ditt trädgårdsarbete, så kommer vi till dig på avtalad tid med allt som behövs för att genomföra arbetet korrekt och effektivt. Du behöver inte tänka på någonting alls.

Betalning

Betalningen av våra tjänster sker med faktura och pris klargörs i förväg genom en offert baserad på dina val. Vi hjälper dig med din RUT-ansökan om du så önskar.