Städtjänster av hög kvalitet

Våra städtjänster i Danderyd baseras på dina behov. Det är du som avgör vilken hjälp du behöver och hur ofta du behöver den. Vår uppgift är sedan att uppfylla dessa behov på bästa tänkbara vis. Vi har skarpt kvalitetsfokus som inkluderar en kvalitetspolicy som all vår städpersonal ska förhålla sig till i alla lägen. Vidare följer vi upp alla utförda städjobb vilket ger oss en smart nöjd kund-garanti. Du avgör vilka tider som passar dig och vi finns alltid tillgängliga för samtal om något behöver kommuniceras. Tack vare vår kvalitetsgaranti kan du vila tryggt i att våra städtjänster alltid möter dina krav.

Miljöpolicy

Vårt interna arbete för en grönare framtid syns i många av våra rutiner. Först och främst är vi mycket noggranna med att bara välja städprodukter som är miljömärkta med antingen Svanen, Bra Miljöval eller EU-blomman. Dessutom använder vi minimalt med rengöringsmedel, det behövs mycket mindre än de flesta förstås för att få samma rena resultat. Vidare använder vi miljöbilar för transporter och allt avfall källsorteras med största noggrannhet.

För att våra barn och barnbarn ska kunna få njuta av en lika vacker jord som vi har fått växa upp på så måste vi alla engagera oss i miljöfrågor innan det är för sent. Vi tar vårt ansvar för miljö och framtid.

RUT-avdraget

Givetvis täcks alla våra hushållsnära tjänster av RUT-avdraget och har du ingen tidigare erfarenhet av detta så är du välkommen att fråga oss om vilka regler som gäller och hur ansökan går till. Vi hjälper dig gärna med din ansökan om du så skulle önska.